Ανησυχία και αναστάτωση στην προοπτική μιας μη συμφωνίας για το Brexit

Καθώς η Βρετανία πλησιάζει στο ενδεχόμενο για ένα no-deal Brexit (μη συμφωνία) οι ταξιδιωτικοί πράκτορες εκφράζουν την ανησυχία τους για το πως η «απόσχιση» από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα επηρεάσει την επιχείρησή τους.

Σε πρόσφατη έρευνα

Σε πρόσφατη έρευνα της TravelMole, σχεδόν το 55%, από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες δήλωσαν,ότι ανησυχούν για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ΕΕ χωρίς συμφωνία. Οι βουλευτές θα ψηφίσουν στις 27 Φεβρουαρίου σχετικά με την πρόταση περί αναβολής της προθεσμίας για τις  29 Μαρτίου για να αποφευχθεί η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ τον επόμενο μήνα χωρίς νέα εμπορική συμφωνία.

Το Υπουργικό συμβούλιο φέρεται να απειλεί, ότι θα παραιτηθεί για να καθυστερήσει το Brexit εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία πριν από τις 29 Μαρτίου. Σημειώνεται, τέλος, πως την Πέμπτη, το ένα πέμπτο των βουλευτών των Συντηρητικών ψήφισαν κατά της τελευταίας πρότασης της πρωθυπουργού Theresa May σχετικά με το Brexit.

Πηγή: https://money-tourism.gr/anisychia-anastatosi-stin-prooptiki-mias-mi-symfonias-to-brexit/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr