Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε τη λειτουργία καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση κατά τις Κυριακές και αργίες στο Νομό Λευκάδας, χωρίς απασχόληση προσωπικού , σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές του νομού που έχουν ανακηρυχθεί ως τουριστικοί τόποι, έως τις 31 Οκτωβρίου και από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, η περιφέρεια ενέκρινε το ωράριο των καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες για τη θερινή περίοδο στον πρώην Δήμο Αργοστολίου (όπως ίσχυαν τα διοικητικά όρια του κατά τη χρονική περίοδο 1976-1977). Ειδικότερα,  εγκρίθηκε η κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση, τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, από τις 8.30 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ.

Τέλος, εγκρίθηκε η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας κατά την τουριστική περίοδο, χωρίς απασχόληση προσωπικού, με το εξής ωράριο : 9:00 π.μ. -23:00 μ.μ. Η απόφαση ισχύει  μέχρι τη λήξη της τουριστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr