Άρχισαν τα όργανα: Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις από Κεφαλονια προς Ιταλία λόγω κορωνοιού!

Δυστυχώς ο κορονοιός αρχίζει και επηρεάζει τον τουρισμό της Κεφαλονιάς! Όπως προκύπτει από ειδοποιήσεις που έλαβαν συμπατριώτες μας που είχαν κάνει booking σε πτήσεις από Κεφαλονιά προς την Μπολώνια (Ιταλία) με την Ryanair, αυτές ακυρώνονται! Πιο συγκεκριμένα έχουν ακυρώθει οι πτήσεις τις εξής ημερομηνίες: 1 Απριλίου, 4 Απριλίου & 8 Απριλίου ενώ ανησυχία υπάρχει για το αν θα υπάρξουν ακυρώσεις και στη συνέχεια.

Στις ειδοποιήσεις που έχονται στους συμπατριώτες μας τους προτείνεται είτε επιστροφή χρημάτων είτε μεταφορά της ημερομηνίας κράτησης

Να αναφέρουμε επίσης ότι εδώ και δύο ημέρες υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα

Ο κοροναϊός οδηγεί σε ακυρώσεις πτήσεων από Ryanair και British Airways

Τα πάνω – κάτω και στις διεθνείς εναέριες μεταφορές φέρνει ο νέος κοροναϊός! Για του λόγου το αληθές, την Καθαρά Δευτέρα (02.03.2020) δύο από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες – Ryanair και British Airways – ακυρώνουν εκατοντάδες πτήσεις προς και από την Ευρώπη λόγω της εξάπλωσης του νέου κορoναϊού.

Η ιρλανδική εταιρεία ανακοίνωσε σημαντική πτώση των κρατήσεων, ιδιαίτερα από και προς Ιταλία, και γι’ αυτό ακυρώνει το 25% των πτήσεών της προς την χώρα, όπου ο θανατηφόρος κοροναϊός συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο, από τις 17 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου.

Από την δική της πλευρά η British Airways ακολούθησε το παράδειγμα της Ryanair, ακυρώνοντας και εκείνη εκατοντάδες πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και τμημάτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Οι προορισμοί που αποκλείονται προς το παρόν από το πρόγραμμα των δρομολογίων της British Airways περιλαμβάνουν την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και την Ελβετία – καθώς και το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία έχει, επίσης, ακυρώσει τις πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου του Γκάτγουικ στο Λονδίνο και Ιταλίας, Γαλλίας και Αλβανίας, αλλά και πτήσεις από το Λονδίνο προς και από Ιταλία και Γερμανία.

πηγή: newsit.gr