Αρκείσιος: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ΔΣ οι εστιάτορες

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ «Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ.

Με την παρούσα σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση (Εκλογική – Απολογιστική), που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης στις 16/03/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη».

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση την Τετάρτη 30/03/2022 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, τότε η συνέλευση θα γίνει τελικά την Τετάρτη 13/04/2022, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα είναι παρόντα. Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης (Εκλογική – Απολογιστική) περιλαμβάνει:

1. Aπολογισμός για την περίοδο 2019-2022.

2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, τα μέλη του Σωματείου, που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 09/03/2022 και ώρα 23:00 στο email: [email protected].

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την συμμετοχή των μελών του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση, όσο και για την υποβολή υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την ελεγκτική επιτροπή είναι η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το Σωματείο για το 2019-2022.

Προθεσμία για την πληρωμή της συνδρομής ορίστηκε μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6944-588256 ή στο [email protected].

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Σιμωτάς Νικ. Γεράσιμος                        Κωνσταντίνος Σπαθής