Τα Lidl αλλάζουν «πατώντας» πάνω σε υπουργικές αποφάσεις και φέρνουν ανατροπές στην αγορά!

Αξιοποιούν μάλιστα τη δυνατότητα που δίνει Κοινή Υπουργική Απόφαση για λειτουργία των επιχειρήσεων με διευρυμένο ωράριο, κάτι που ακόμη δεν έχουν κάνει άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Όλες λειτουργούν μέχρι τις 9 το βράδυ τις καθημερινές και έως τις 8 το βράδυ το Σάββατο.

Όμως τα Lidl θα λειτουργούν πλέον καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή μέχρι τις 21.30 και το Σάββατο μέχρι τις 21.00.

Με βάση την ΚΥΑ τα σούπερ μάρκετ και γενικότερα τα καταστήματα τροφίμων μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ και τα εμπορικά, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά και τα shops in a shop μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η κίνηση που έκαναν τα Lild θα «αξιολογηθεί» και από τις άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αν και προς το παρόν οι όποιες προθέσεις προσκρούουν στις «καλές σχέσεις» με το προσωπικό τους.

Ο Σκλαβενίτης βεβαίως, ούτε που το σκέφτεται, έχοντας μια άλλη λογική λειτουργίας τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν ανοίγει ούτε τις Κυριακές που προβλέπει ο νόμος.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» – Εκτοξεύθηκε ο δείκτης θετικότητας-Συναγερμός σε 5 νησιά
Επόμενο άρθροΥπουργείο Τουρισμού: Πως θα εισέρχονται σε κλειστούς χώρους (κινηματογραφικές αίθουσες, εστιατόρια, καφέ, μπαρ) πολίτες τρίτων χωρών (Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Σερβίας, της Σαουδικής Αραβίας κ.ά.)