Η αυστραλιανή εταιρεία χονδρικής πώλησης πακέτων διακοπών Excite Holidays, με γραφεία και στην Ελλάδα, έπαψε να λειτουργεί και η διεθνής εταιρία οικονομικών υπηρεσιών KPMG, έχει διοριστεί ως διαχειριστής. Ένα μήνυμα στην εμπορική πύλη της Excite συμβουλεύει τους πελάτες με ερωτήσεις σχετικά με τις κρατήσεις τους, να στείλουν email στο KMPG στη διεύθυνση: au-fmexcite@kpmg.com.au. Το Excite Holidays Europe είχε δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook στις 30 Δεκεμβρίου, ότι «αντιμετωπίζει προβλήματα στα συστήματά του, που έχουν επηρεάσει πολλές από τις κρατήσεις και τις κλήσεις». Ωστόσο η ιστοσελίδα της εταιρίας, δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Σε επικοινωνία του money-tourism.gr, με τα γραφεία της Αθήνας, που βρίσκονται στην Λ. Βουλιαγμένης, η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι «δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος της εταιρίας στα γραφεία και δεν γνωρίζουμε κάτι».

Η διευθύντρια του τμήματος πακέτων διακοπών του Advantage Leisure, Kelly Cookes δήλωσε: «Είναι πραγματικά λυπηρό να ξεκινάμε το νέο έτος με μια ακόμη χρεωκοπία. Σκεφτόμαστε το προσωπικό που επηρεάζεται. Η προτεραιότητά μας θα είναι η υποστήριξη των ταξιδιωτικών πρακτόρων που επηρεάζονται και των πελατών τους». Είπε ακόμη ότι το Excite ήταν ένας «σχετικά μικρός» εταίρος, αλλά ένας «σημαντικός εταίρος για ορισμένα μέλη που έκαναν μεγαλύτερους όγκους». Το Excite δημιουργήθηκε το 2002 και έχει γραφεία στο Σίδνεϊ, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Έρχονται οι Beatles στον “Κέφαλο”
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Συνεργασία Δήμου-Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με στόχο την παραγωγή μελετών και εφαρμογής καινοτόμων προτάσεων