Δουλεύεις από το σπίτι, έχεις μισθό 113.961 ευρώ: Τρεις θέσεις τηλεργασίας που όποιοι τις πάρουν θα γίνουν… πλούσιοι

Ορισμένες θέσεις τηλεργασίας προσφέρουν πολύ υψηλούς μισθούς.

Ο δημοφιλής ιστότοπος αναζήτησης εργασίας Indeed έχει εντοπίσει αύξηση του 40% στις θέσεις εργασίας εξ αποστάσεως μεταξύ Μαρτίου 2023 και Μαρτίου 2024.

Μάλιστα, αρκετές από αυτές προσφέρουν μισθούς που ξεπερνούν τα 100 000 δολάρια.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα της FlexJobs, οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας βρίσκονται στους κλάδους της τεχνολογίας, των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Σε αυτούς τους τομείς, ο αριθμός των ευκαιριών πλήρους απασχόλησης εξ αποστάσεως αυξήθηκε κατά περίπου 30 τοις εκατό μεταξύ Δεκεμβρίου 2023 και Μαΐου 2024.

Για όσους αναζητούν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, η FlexJobs έχει εντοπίσει τρεις θέσεις εργασίας που αμείβονται με τουλάχιστον 100.000 δολάρια και προσφέρουν ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης.

1. Διαχειριστής προϊόντων

Μέσος μισθός: 106,812 δολάρια

2. Διευθυντής διαχείρισης λογαριασμών

Μέσος μισθός: 103.820 δολάρια

3. Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης

Μέσος μισθός: 113.961 δολάρια

«Υπάρχει μια παρανόηση ότι οι προσλήψεις επιβραδύνονται δραστικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά πέρα από κάποιες περιστασιακές παύσεις λόγω διακοπών, οι περισσότερες εταιρείες, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων εξακολουθούν να προσλαμβάνουν, μεταξύ άλλων και για απομακρυσμένες θέσεις εργασίας», αναφέρει ο ειδικός σε θέματα καριέρας του FlexJobs Keith Spencer, στο CNBC Make It.

Ανεξάρτητα από την εποχή του έτους, ο Spencer συνιστά τη δικτύωση με τους υπαλλήλους της εταιρείας για να κάνετε την αίτησή σας για απομακρυσμένη εργασία να ξεχωρίζει.

«Να οικοδομήσετε σχέσεις με ανθρώπους που κάνουν το είδος της εργασίας που έχετε στο στόχαστρό σας», λέει. «Το να έχετε μια εδραιωμένη σχέση με το δυνητικό σας αφεντικό ή τους συναδέλφους σας μπορεί να σας δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα», προσθέτει.

πηγή: enimerotiko.gr