Δράσεις τουριστικής προβολής για Χανιά, Λειψούς και Ιθάκη

«Χανιά- Ταξίδι στο όνειρο» τιτλοφορείται το νέο λεύκωμα του Δήμου Χανίων, το οποίο αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στις 8 Ιουνίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Στόχος της εκδήλωσης παρουσίασής του, είναι η προβολή του λευκώματος υψηλής αισθητικής στους δημότες , στα μέσα και σε κάθε ενδιαφερόμενο όχι μόνο εντός αλλά και εκτός του δήμου Χανίων, προκειμένου να υπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, δηλαδή την περαιτέρω τουριστική προβολή της περιοχής.

Το λεύκωμα, θα  εκτυπωθεί σε 1.500 δίγλωσσα αντιτύπα και θα περιλαμβάνει 2.000 φωτογραφίες υψηλής αισθητικής για το αρχείο του δήμου Χανίων.

Παράλληλα, ο Δήμος Λειψών ενέκρινε την κατασκευή εκθεσιακού περιπτέρου για την τουριστική προβολή του προορισμού στο Avenue Mall, το οποίο θα λειτουργεί από τις 29 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Τέλος, ο Δήμος Ιθάκης τροποποίησε το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων και ενεργειών της τουριστικής προβολής του, προκειμένου να δημιουργήσει ψηφιακή εφαρμογή που αφορά στα μονοπάτια, να μεταφράσει κείμενα σε ξένη γλώσσα και να επεκτείνει την ιστοσελίδα του Δήμου Ιθάκης σε Τρίτη γλώσσα.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr