Έκπτωση στα ασφαλιστήρια οχημάτων για δημοσίους υπαλλήλους

Οι εκπτώσεις που δίδονται στα συμβόλαια οχημάτων για τους «Δημοσίους Υπαλλήλους» ξεκινούν από 5%, 6% και αυξάνονται ανάλογα την περίπτωση ασφαλισμένου, το πακέτο και την πολιτική της εκάστου εταιρείας.

Οι εκπτώσεις δίνονται με την προσκόμιση ενός αποδεικτικού επαγγελματικής κατηγορίας ενώ οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται είναι αρκετές όπως για παράδειγμα Δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, καθηγητές δημόσιων φορέων, υπάλληλοι αεροδρομίων, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, γιατροί, νοσηλευτές κ.α. και πάντοτε ανάλογα την εταιρεία.

Η έκπτωση με τίτλο «Δημόσιος Υπάλληλος» ή «Ένστολος», σύμφωνα με πληροφορίες το nextdeal.gr, συναντάται στα συμβόλαια οχημάτων αρκετών εταιρειών όπως για παράδειγμα και ενδεικτικά Εθνική, Ευρώπη, Interasco, Μινέττα, Eurolife FFH, Ιντερσαλόνικα, Ατλαντική Ένωση, Υδρόγειο.

Από την άλλη μεριά ορισμένα συμβόλαια εταιρειών όπως για παράδειγμα ενδεικτικά Generali, Interamerican, EGRO, AXA, εταιρείες ΕΠΥ δεν αναγράφουν έκπτωση με τίτλο «Δημόσιος Υπάλληλος-Ένστολος» στα συμβόλαια οχημάτων. Καλό λοιπόν θα είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς, καθώς συνδυαστικά με άλλες εκτώσεις που δίνουν οι εταιρείες, τα χρήματα που πληρώνετε για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνουν κατά πολύ μειωμένα.

Πηγή: aftodioikisi.gr