Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις για το έκτακτο επίδομα στους λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ανέργων – Προλάβετε να κάνετε αίτηση έως αύριο

Ολοκληρώνεται αύριο, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 23:59, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανέργων για ένταξή τους στο Μητρώο Ωφελουμένων ΣΤ΄ φάσης, για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» σε ψηφιακές και «πράσινες» δεξιότητες.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κατάρτσισηςκαι ολοκληρώνοντας πετυχημένα και την Πιστοποίηση παίρνετε έως 1000 ευρώ στα ATM σας (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της δράσης είναι η αποτελεσματική διασύνδεση της κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των ανέργων για την ταχύτερη εργασιακή επανένταξή τους. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ (Το GoLearn εξυπηρετεί μόνο στην Αττική)

Βήμα 1ο

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική υπάρχουν κενές θέσεις στο GoLearn – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βήμα 2ο (ΕΩΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Α) Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Βήμα 3ο (ΑΠΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Από 26 Δεκεμβρίου εφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr και το αντικείμενο “Ειδικός στην χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing“! (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ή κάποιο άλλο δημοφιλή αντικείμενο!

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας εντάξουμε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: 

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN ΤΩΡΑ

πηγή: proson.gr

Προηγούμενο άρθροΉξερε να εμπνέει τους συνεργάτες του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάντα το πετύχαινε!
Επόμενο άρθροΔεν έβγαλες φλας; Δες πόσο είναι το πρόστιμο