ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 120.000 δικαιούχους- Προλάβετε τις αιτήσεις εδώ (Αιτήσεις)

Ακόμα περισσότεροι άνεργοι θα λάβουν 1000 ευρώ επίδομα μέσω της ΔΥΠΑ εφόσον υλοποιήσουν πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης εντελώς δωρεάν! Κάντε αίτηση για να πάρετε άμεσα το επίδομα

Ακόμα 40.000 άνεργοι θα λάβουν εκτάκτως 1000 ευρώ μέσω πραγματοποίησης κατάρτισης (voucher ) στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ 

Συγκεκριμένα οι άνεργοι σε όλη τη χώρα μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν στο ΜΗΤΡΩΟ των ωφελουμένων (ΦΑΣΗ ΣΤ’) όπου εφόσον πραγματοποιήσουν κατάρτιση και πιστοποίηση θα λάβουν στους λογαριασμούς τους επίδομα έως 1000 ευρώ!

Εφόσον μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων κάνετε άμεσα και δωρεάν την Κατάρτιση – Πιστοποίηση και μετά παίρνετε έως και 1000 ευρώ επίδομα! (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. και πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και του ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ (Το GoLearn εξυπηρετεί μόνο στην Αττική)

Βήμα 1ο

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική υπάρχουν κενές θέσεις στο GoLearn – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βήμα 2ο 

Α) Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Βήμα 3ο

Eφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας εντάξουμε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: 

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2Ο ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΒΗΜΑ

πηγή: proson.gr