Επιτυχημένο workshop των Ιονίων Νήσων στο Αμβούργο-“Πανταχού παρών” ο Σπύρος Γαλιατσάτος

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, την αεροπορική εταιρεία «Condor» και το αεροδρόμιο του Αμβούργου, διοργάνωσαν εκδήλωση – συνάντηση εργασίας (Workshop), με τη συμμετοχή 105 πωλητών τουριστικών πακέτων, από Τουριστικά Γραφεία όχι μόνο του Αμβούργου αλλά ευρύτερα της Βόρειας Γερμανίας.

Αφορμή για την εκδήλωση αυτή, είναι η ουσιαστική υποστήριξη της νέας γραμμής της «Condor» ( θυγατρική του μεγάλου  Tour Operator «Thomas Cook»), η οποία ξεκινάει από 29/04 έως 28/10/2018, με πτήσεις από το Αμβούργο προς τη   Ζάκυνθο.

Στους συμμετέχοντες έγινε παρουσίαση γενικότερη για τα Ιόνια Νησιά, όμως έγινε και λεπτομερέστερη σε «video Wall» για τις ομορφιές της Ζακύνθου, τη μοναδική της βιοποικιλότητα, καθώς και την πληθώρα των δραστηριοτήτων που προσφέρονται για τους τουρίστες – επισκέπτες του νησιού.

Επίσης τους διανεμήθηκε ηλεκτρονικό υλικό (με video και φωτογραφίες, QR code), αλλά και έντυπο.

Εξόχως ελκυστικά ήταν  τα Ζακυνθινά μαντολάτα, τα οποία φρόντισε η Π.Ε Ζακύνθου.

Στο τέλος παραχωρήθηκε δείπνο από το αεροδρόμιο, στο οποίο έγινε διαγωνισμός ερωτήσεων, με δώρο στον νικητή τετραήμερη παραμονή στο ξενοδοχείο «Galaxy» της Ζακύνθου, προσφορά της κ. Χριστίνας Τετράδη.

Οι  εκδηλώσεις αυτές  παρέχουν τη δυνατότητα στον πωλητή τουριστικών πακέτων, να προωθεί  στον εν δυνάμει ταξιδιώτη, προορισμούς τους οποίους γνωρίζει, με μεγαλύτερη ευχέρεια.

Ακόμα αποτελεσματικότερη είναι η επιτόπια στον προορισμό επίσκεψη του πωλητή.

Για τον λόγο αυτό, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η αεροπορική εταιρεία Condor συζήτησαν τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης στη Ζάκυνθο, προκειμένου οι συμμετέχοντες πωλητές των τουριστικών γραφείων να γνωρίσουν από κοντά το νησί και να το εντάξουν δυναμικά στα προγράμματά τους.

Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, από το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Αρετή Πρίνου, από την «Condor» η κ. Clea Braun και από το αεροδρόμιο του Αμβούργου η δ/ντρια ανάπτυξης και marketing κ. Alexandra Ringel και άλλα στελέχη.

 ΜΕΣΩWWW.MONEY-TOURISM.GR