Εθνική Τράπεζα: Σας δίνει δάνειο χωρίς… να πληρώσετε

Στην ανακοίνωση ενός νέου δανείου προχώρησε η Εθνική Τράπεζα με πολύ προνομοιακούς όρους για την αγορά σπιτιού.

Απεθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πρώτο τους σπίτι και είναι παραμφερές με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» της κυβέρνησης.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αγορά σπιτιού, είστε κάτω από 45 ετών και έχετε το 10% του ποσού που κοστίζει το σπίτι που θέλετε, τότε ανήκετε στους δικαιούχους του δανείου.

Για το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας που ονομάζεται «Το πρώτο μου σπίτι» έχετε απαλλαγή από τη δαπάνη εξέτασης του αιτήματος δανείου, δεν θα χρειαστεί δηλαδή να πληρώσετε, ενώ μπορείτε να πάρετε και ένα προσωπικό δάνειο «Εξπρές» για κάλυψη πρόσθετων εξόδων που συνδέονται με την κατοικία, με προνομιακό επιτόκιο και μηδενικά έξοδα.

Παρακάτω θα βρείτε τους όρους για τα δάνεια της Εθνικής Τράπεζας:

Πλέον, το ανώτατο όριο χρηματοδότησης για όσους παίρνουν για πρώτη φορά στεγαστικό δάνειο μπορεί να φτάσει το 90% της αξίας του ακινήτου.

Πιο αναλυτικά, οι όροι χρηματοδότησης και τα οφέλη του νέου χαμηλότοκου στεγαστικού δανείου για νέους είναι:

  • Η μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, που φθάνει έως τα 40 έτη.
  • Η δυνατότητα χαμηλής ίδιας συμμετοχής, που ξεκινάει από το 10% της εμπορικής αξίας, διαμορφώνοντας τη χρηματοδότηση από την τράπεζα έως το 90% της εμπορικής αξίας, για κατοικίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης (κατηγορίας τουλάχιστον Γ).
  • Η δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου, που ξεκινάει από 3%.
  • Η απαλλαγή από τη δαπάνη εξέτασης του αιτήματος δανείου.
  • Η δυνατότητα χορήγησης προσωπικού δανείου «Εξπρές» για κάλυψη πρόσθετων εξόδων που συνδέονται με την κατοικία, με προνομιακό επιτόκιο και μηδενικά έξοδα.

πηγή: xristika.gr