Η αναγγελία για περισσότερες δόσεις του φόρου εισοδήματος, όπως ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει τα πράγματα για την παράταση που θα δοθεί για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει παράταση έως τα μέσα Ιουλίου τις αμέσως επόμενες μέρες.

Συνεπώς μέσα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν για αύξηση των δόσεων σε φόρους και ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να περιμένουμε και μια που θα κάνει εξαίρεση στο νόμο και θα προβλέπει σαφώς ότι τόσο η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων και η πρώτη δόση θα είναι μέσα στον Ιούλιο.

Η παράταση στην καταληκτική ημερομηνία για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις 2020 στο Taxisnet θεωρείται επιβεβλημένη καθώς μέχρι και χτες είχαν κατατεθεί 3.251.991 δηλώσεις δηλαδή περίπου οι μισές από τις περίπου 6,4 εκατ. δηλώσεις που αναμένει η ΑΑΔΕ για να λήξει χωρίς παράταση η υποβολή φορολογικών δηλώσεων στις 30 του μήνα θα πρέπει να υποβάλλονται το δεύτερο μισό τους μήνα 213.333 δηλώσεις.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην Αίγινα ο Τσίπρας παρέα με Κούλογλου και γνωστές ηθοποιούς
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Προχωράει η δημοτική οδός Παρισάτων-Έργο 72.000 ευρώ (απόφαση)