Η επόμενη μέρα: Άδεια για τουριστικές κατοικίες στην Κεφαλονιά

Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα.  Στο πλαίσιο αυτό το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά:

-H υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων έχει χορηγήσει άδεια στον κ. Ιωάννη Καραογλανη για 3 νέες ισόγειες τουριστικές κατοικίες με πισίνα.

-Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΜΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ Ο.Ε. για ανέγερση 2 τουριστικών κατοικιών με σοφίτα και πισίνα και τουριστική κατοικία με σοφίτα.

-Η ίδια υπηρεσία έχει χορηγήσει άδεια δόμησης στους κ.κ. Εμμανουήλ Φωτάκη και Ευθαλία Φωτάκη για 2 όμοιες διώροφες τουριστικές κατοικίες με πισίνες.

-H υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αργοστολίου χορήγησε άδεια στον κ. Άγγελο Ράλλη για τουριστικές κατοικίες.

-H υπηρεσία δόμησης του δήμου Μυτιλήνης χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΠΡΑΞΙΣ Α.Ε. για αλλαγή χρήσης και διαρρύθμιση κτιρίου καταστημάτων σε 3 επιπλωμένες τουριστικές κατοικίες.

-H υπηρεσία δόμησης του δήμου Ηγουμενίτσας χορήγησε άδεια στην εταιρεία BOLLE KAIΣΑΡΗΣ Ο.Ε. για τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες με πισίνες, στην περιοχή Πέρδικα.

Πηγή: tornosnews.gr