Η Κρήτη παραμένει ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών, σύμφωνα με δημοσκόποηση της ιστοσελίδας Griekenland.net, στην οποία μετείχαν 1.481 επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Η Κρήτη επιλέχθηκε από το 23% αυτών που “ψήφισαν” στη δημοσκόπηση και ακολούθησαν: Η Κέρκυρα με 11%, η Κως με 10%, η Ρόδος με 9%, η Λέσβος και η Σάμος από 8% η κάθε μια.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις καλοκαιρινές διακοπές φέτος, οι Ολλανδοί προσδοκούν ότι από τον Ιούλιο θα μπορέσουν να έλθουν στην Ελλάδα.

Στις επιλογές των Ολλανδών για ελληνικούς προορισμούς, αξιοσημείωτη είναι η υψηλή κατάταξη της Καρπάθου, που “ψηφίσθηκε” από το 7% των συμμετεχόντων. Οι όμορφες παραλίες της και η ηρεμία στις διακοπές είναι ο λόγος για την προτίμηαη της Καρπάθου.

Η Ζάκυνθος έλαβε επίσης το 7% των ψήφων, με τους Ολλανδούς να θέλουν να επισκεφτούν την παραλία Ναυάγιο και τα παραθαλάσσια θέρετρα του νησιού, όπως το Τσιλιβί.

Η Κρήτη, όπως και το 2019, είναι ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών. Οι δυνατότητες για διακοπές στη Μεγαλόνησο είναι απεριόριστες, με τους Ολλανδούς να επισημαίνουν ότι οι κλιματικές συνθήκες ευνοούν τις διακοπές τόσο την Άνοιξη όσο και το Φθινόπωρο.

Η Κεφαλονιά και η Λευκάδα κερδίζουν επίσης δημοτικότητα μεταξύ των Ολλανδών. Η Κεφαλονιά δεν ήταν μέχρι τώρα στις επιλογές τους, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων για νέους προορισμούς (γι αυτούς), που θα ήθελαν να επισκεφθούν.

Η Μύκονος και η Σαντορίνη ναι μεν δεν βρίσκονται στις επιλγές διακοπών των Ολλανδών, όμως θα ήθελαν να τα επισκεφτούν έστω μια φορά και να δούν αξιοθέατα, όπως η Οία.

Πηγή: tornosnews.gr