Κεφαλονιά: Βούλιαξε το νησί από τουρίστες -Τρία κρουαζιερόπλοια σήμερα στον κόλπο του Αργοστολίου [εικόνες]

Ρεπορτάζ Ιωάννα Σταυρίδου

Βούλιαξε το Αργοστόλι από τουρίστες την Πέμπτη 30 Μαίου με τρία κρουαζιερόπλοια να δένουν στο μπαστούνι και αρόδου.

Χιλιάδες επισκέπτες κατεβαίνοντας από τα κρουαζιερόπλοια κατέκλυσαν το νησί.

Μια μέρα γεμάτη κίνηση και ζωντάνια έζησε σήμερα το Αργοστόλι, καθώς τρία κρουαζιερόπλοια έφτασαν στο λιμάνι του, φέρνοντας μαζί τους πάνω από 8000 τουρίστες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι επισκέπτες από Ισπανία, Καναδά, Ταϊλάνδη, Κίνα, Αμερική και αλλού κατέκλυσαν το νησί, δίνοντας μια ξεχωριστή πολυπολιτισμική χροιά στο τοπίο.

Τα τρία κρουαζιερόπλοια MONET, VOYAGER OF THE SEAS και MARELLA EXPLORER κατέπλευσαν το πρωί, στις 8:00, 9:00 και 12:00 αντίστοιχα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Η άφιξή τους συνδυάστηκε με τον ηλιόλουστο καιρό, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για τους επισκέπτες να απολαύσουν τη μέρα τους στην Κεφαλονιά και να απολαύσουν τις ομορφιές του. Οι κάτοικοι του νησιού και οι τοπικές επιχειρήσεις ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ζεστή φιλοξενία.

Τουριστικοί πράκτορες και δεκάδες ταξί, βαν, πούλμαν, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ακόμη και ποδήλατα τους περίμεναν, έτοιμα να τους μεταφέρουν στους προορισμούς τους και να τους προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Οι τοπικοί ξεναγοί και τα τουριστικά γραφεία ανέλαβαν να δείξουν στους τουρίστες τα διαμάντια της Κεφαλονιάς, περισσότερο ή λιγότερο γνωστά, όπως τις παραλίες Μύρτος και Πετανοί, το σπήλαιο Δρογκαράτη και τη λίμνη Μελισσάνη.

Τα κρουαζιερόπλοια θα παραμείνουν στο νησί έως τις 18:00 και τις 19:00 όπου και θα αναχωρήσουν.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

πηγή ekefalonia.gr