Σπουδαιότατη κίνηση από ελληνική τράπεζα, η οποία αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά με 300 ευρώ τους υπαλλήλους της. Ποιοι εξαιρούνται.

Στην παροχή εφάπαξ ποσού 300 ευρώ για τους υπαλλήλους της προχωρά η Eurobank, με τα ανώτερα και τα ανώτατα στελέχη να εξαιρούνται από την παροχή.

Η στήριξη θα γίνει με τη χρήση vouchers, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει μία ειδική ενημέρωση στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurobank προκειμένου να καθοριστούν οι όροι αλλά και η διαδικασία καταβολής της στήριξης.

Η διοίκηση της τράπεζας ενημερωσε το προσωπικό ότι έλαβε την παραπάνω απόφαση, μετά την σημαντική αύξηση του κόστους ζωής και ως εκ τούτου κατανοεί ότι και οι τραπεζοϋπάλληλοι αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες.

Με αυτόν τον τρόπο η τράπεζα προσφέρει μία επιπλέον στήριξη στους υπαλλήλους της σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όπου έχει αυξηθεί σημαντικά το κόστος ζωής και οι τιμές τόσο στον ενεργειακό τομέα όσο και στα είδη πρώτης ανάγκης.

Η κίνηση της τράπεζας έρχεται σε μία στιγμή όπου σχεδόν το σύνολο των βασικών αγαθών έχει «δει» τις τιμές να διαμορφώνονται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Πηγή: newsme.gr

Προηγούμενο άρθρο“Συνεχίζει τον εμπαιγμό εκατοντάδων συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη η περιφερειάρχης-H απραξία και ευθύνη του κ. Τραυλού-400 επιχειρήσεις δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ”
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Προχωράει η υπόθεση “δρόμος Αργοστόλι-Πόρος”-Ολοκληρώνονται διαγωνισμοί (αποφάσεις)