Φωτιά στον ανταγωνισμό, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τα επίπεδα ασφαλείας και εξυπηρέτησης βάζουν τα Coffee Island.

Γίνονται η πρώτη αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα, η οποία λαμβάνει πιστοποίηση από την TÜV Austria για το πρωτοποριακό σχήμα Covid Shield.

«Η Coffee Island, ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα επισφραγίζει τη δέσμευσή της για διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας, προς όφελος του προσωπικού και των επισκεπτών στα καταστήματα του δικτύου της. Σύμφωνα με την εταιρεία, από την αρχή της πανδημίας, ακολουθήθηκε πιστά ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών με στόχο τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων σε όλο το δίκτυο της. Το καινοτόμο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield, βάσει του οποίου η εταιρεία πιστοποιήθηκε προ ολίγων ημερών σε επίπεδο Principal, αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης, αναφορικά με τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους πελάτες της αλυσίδας, δήλωσε τα εξής: “Από το ξέσπασμα της πανδημίας, θέσαμε σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων των εργαζομένων και των πελατών μας, τηρώντας ευλαβικά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίσαμε και αναπροσαρμόσαμε όλες τις διαδικασίες μας. Η πιστοποίηση αυτή αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να μεριμνούμε για ένα ασφαλές “σήμερα και αύριο” όσων μας επιλέγουν καθημερινά”.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΑνασχηματισμός: Τα νέα σενάρια -Ποιοι μένουν, ποιοι είναι σε «θολό τοπίο»
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Τα 5 νέα μέτρα που «κλείδωσαν» και η εισήγηση των ειδικών στον Μητσοτάκη