Παρά της ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού και εν όψει του επικείμενου lockdown, τα Lidl άνοιξαν το νέο τους κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, ενισχύοντας τη θέση τους στην αγορά και ανοίγοντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας. Επιπλέον έβαλαν σε προσφορά ένα προϊόν που είναι απαραίτητο για τις μέρες που έρχονται.

Η ανακοίνωση των Lidl για το νέο κατάστημα:

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, επί της λεωφόρου Πειραιώς 205-209 & Χαμοστέρνας, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.297 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης σε 2 επίπεδα καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος και προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για τα παιδιά.

Δίνοντας έμφαση στη «φρεσκάδα», η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένες μάρκες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Να σημειωθεί πως στα καταστήματα τηρούνται αυστηρά μέτρα λόγω Covid – 19. Διαβάστε τα εδώ 

Δείτε την προσφορά που έβαλαν τα Lidl λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown. Θα ισχύσει μόνο για λίγο:

Lidl προσφορά lockdown

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Εργασίες αποκατάστασης στο Μαντζαβινάτειο (pics)
Επόμενο άρθρο“Η κυβέρνηση σε αλαλούμ! Περιοχές σαν την δική μας με ανύπαρκτα η χαμηλό αριθμό κρουσμάτων να κινδυνεύουν άμεσα!”