Σε διάθεση 4,8 εκατ. μετοχών της Jumbo προχώρησε ο βασικός μέτοχος Απ. Βακάκης μέσω της κυπριακής εταιρείας συμφερόντων του, με την προσφορά να έχει ήδη καλυφθεί και να γίνεται την Πέμπτη η μεταβίβαση των πακέτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το iapopsi.gr η προσφορά μετοχών που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,5% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης θα εκτελεστεί μέσω της Citi.

Η πώληση θα γίνει από την κυπριακή εταιρεία «Tanocerian Maritime S.A.», η οποία σήμερα κατέχει το 23,2% των μετοχών της Jumbo. Μετά την συναλλαγή το ποσοστό συμμετοχή της θα υποχωρήσει στο 19,7%. Στους όρους της συναλλαγής περιλαμβάνεται δέσμευση του πωλητή ότι δεν θα προχωρήσει σε άλλη πώληση μετοχών για τις επόμενες 180 ημέρες (lock up). Σημειώνεται ότι η μετοχή της Jumbo έχει ενισχυθεί κατά 19,7% τον τελευταίο μήνα και έκλεισε σήμερα στα 15,98 ευρώ υποχωρώντας κατά 2,14%.

Η Jumbo διαθέτει συνολικά 136,1 εκατ. μετοχές, εκ των οποίων σε ελεύθερη διασπορά βρίσκονται 104,5 εκατ. μετοχές, καθώς ο Απ. Βακάκης μέσω της Tanocerian ελέγχει το 23,2%

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένα νησί σε σκληρό lockdown
Επόμενο άρθρο“Ο «ΙΑΝΟΣ» έφυγε …Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ήρθε!!!”