Κομμωτήρια: Χαμόγελα πίσω από τις μάσκες και αποστάσεις! Λούσιμο, βαφή, χτένισμα αλλά όχι όπως παλιά

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Το ίδιο και τα κομμωτήρια. Η μετά κορονοϊό εποχή βρίσκει τους πάντες μασκοφόρους και με υλικά μιας χρήσης και το κόστος μεγαλύτερο αλλά αναγκαίο για να είμαστε όλοι καλά.

Οι πρώτοι τυχεροί που βρήκαν ραντεβού πέρασαν τις πόρτες των κομμωτηρίων σήμερα με τους υπαλλήλους να τους υποδέχονται φορώντας τις μάσκες τους.

Με ένα πλατύ χαμόγελο, που όμως δεν φαινόταν λόγω της μάσκας, οι κομμωτές και οι κομμώτριες καλωσόρισαν σήμερα τους πρώτους πελάτες στα καταστήματά τους.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους υπαλλήλους και προαιρετική για τους πελάτες. Όμως σήμερα φορούσαν όλοι! Και πως να μην συμβεί αυτό αφού σήμερα πρώτη μέρα άρσης των μέτρων είμαστε όλοι αγχωμένοι και μουδιασμένοι μπροστά στη νέα πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο επάγγελμα, όπως και αυτό στα κέντρα αισθητικής είναι από τα πιο επικίνδυνα γι’ αυτές τις μέρες αφού οι υπάλληλοι αναγκαστικά πρέπει να πλησιάζουν αρκετά τους πελάτες προκειμένου να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Παντού αντισηπτικά, μπέρτες και ρόμπες μιας χρήσης, πετσέτες μιας χρήσης, αποστείρωση των θέσεων, αποστείρωση των εργαλείων.

Όμως, όλα τα μέτρα έχουν ληφθεί και ιδού η εικόνα σήμερα στο κομμωτήριο του κ. Στάθη Λίτσα

Πηγή: newsit.gr