Κρουαζιέρα: Η Ζάκυνθος στο πρόγραμμα της celebrity cruises

Mαιάμι –11 Δεκεμβρίου 2019 – Η Celebrity Cruises προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν νέους προορισμούς, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των κρουαζιερών για τη σαιζόν 2021-2022, όπου ο αυξανόμενος στόλος των 14 εντυπωσιακών κρουαζιεροπλοίων της εταιρείας θα επισκεφθεί περισσότερους από 280 προορισμούς σε σχεδόν 75 χώρες και στις 7 ηπείρους!.

“Ο στόχος μας στην NAείναι να ανοίξουμε τον κόσμο για τους φιλοξενούμενους μας” δήλωσε η κα Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. “Για τη σαιζόν 2021-22, ψάξαμε σε ολόκληρο τον πλανήτη για να σχεδιάσουμε τις πιο εντυπωσιακές νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Θα σας μεταφέρουμε σε προορισμούς που θα μείνουν στο μυαλό  και στη καρδιά σας, περιλαμβάνοντας νέα λιμάνια προσέγγισης στην Ευρώπη, Ασία, Νότια Αμερική και Αλάσκα».

Στους νέους προορισμούς περιλαμβάνονται οκτώ εντυπωσιακά νέα λιμάνια προσέγγισης : Taranto στην Iταλία, Salvador de Bahia στη Βραζιλία, Ilocos στις Φιλιπίννες, Ishigaki στην Ιαπωνία, ένα νέο λιμάνι στην Αλάσκα καθώς και τρία νέα λιμάνια στην Ελλάδα , Ζάκυνθος, Ύδρα και Θεσσαλονίκη

Η νέα σαιζόν θα περιλαμβάνει περισσότερες από 125 διανυκτερεύσεις σε λιμάνια σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας overnight stay στο Πόρτο, Πορτογαλία και προσφέροντας την ευκαιρία να γιορτάσουν οι επισκέπτες την παραμονή πρωτοχρονιάς στο Μοντεβιδέο, στην Ουρουγουάη!

Το πολυβραβευμένο  Celebrity Edge αποτελεί προορισμό από μόνο του και έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό TIME– ένα από τα World’s Greatest Places of 2019 TIME Magazine[1] – ενώ τον Απρίλιο θα είναι έτοιμο το αδερφάκι του το Celebrity Apex.

Tη νέα σαιζόν το εκσυχρονισμένο Celebrity Solstice θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice που θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ασία.  Το Celebrity Infinity θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο μετά τις εργασίες ανακαίνισής του. Το Celebrity Millennium θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα ζεστά τυρκουάζ νερά της Καραιβικής προσφέροντας δύο νέα εντυπωσιακά δρομολόγια, περιλαμβάνοντας δύο νέα δρομολόγια 10 νύχτες στην Ανατολική Καραιβική και μια μικρής διάρκειας 4 νυχτών κρουαζιέρα σε Key West, Florida και Nassau, Μπαχάμες.

Από τώρα έως 31 Δεκεμβρίου 2019 όλοι οι ταξιδιώτες που θα πραγματοποιήσουν κράτηση για κρουαζιέρα τη σαιζόν 2021-22 deployment – από 30 Απριλίου 2021 έως 30 Απριλίου 2022 – θα απολαύσουν ειδικά προνόμια όπως 10% έκπτωση σε εκδρομές, Xcelerate packages,  Classic και Premium beverage packages, specialty dining και άλλα.

Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντική όσο το μενού, εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 13 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

Πηγή: arxipelagos.gr