Σε περαιτέρω αναστολή των δρομολογίων έως τα τέλη Μαΐου προχωρούν οι εταιρίες κρουαζιέρων AIDA και Costa Cruises λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν τεθεί σε ισχύ εξαιτίας του Κορωνοϊού.

Η Costa Cruises αναφέρει στην ιστοσελίδα της, ότι τα δρομολόγια της αναβάλλονται έως τα τέλη Μαϊού λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που προκαλεί ο Κορωνοϊος και η οποία οδηγεί σε κλείσιμο των λιμανιών και απαγόρευση μετακινήσεων.

Η εταιρία κρουαζιέρων AIDA με ανακοίνωση της δηλώνει την αναστολή των δρομολογίων της έως τα τέλη Μαίου. Προκειμένου να παραμείνουν ικανοποιημένοι οι πελάτες της θα τους παρέχει πιστωτικό, το οποίο θα ανέρχεται στην πλήρη αξία της κράτησης, ενώ θα τους προσφέρει επιπλέον 10% μπόνους.

Το πιστωτικό αυτό θα παραχωρείται σε πελάτες με ακυρωμένες κρατήσεις μεταξύ 8 Μαρτίου και 31 Μαΐου 2020, και θα μπορεί να εξαργυρωθεί για κρατήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Στην προσπάθειά της να προστατέψει τη ρευστότητα των ταξιδιωτικών πρακτορείων η AIDA θα τους παραχωρήσει το 10% κάθε voucher για κάθε πελάτη που θα αποδέχεται τη χρήση του.

Στους πελάτες, που δε θα κάνουν χρήση του voucher, θα επιστραφεί το ποσό της κράτησης ύστερα από σχετικό αίτημα.

Πηγή: https://money-tourism.gr/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Μαρκάτος: “Μας έχουν ζαλίσει αυτές τις μέρες με το πολυκατάστημα που άνοιξε στο νησί μας”
Επόμενο άρθροΚίνα: Αρνητικό ρεκόρ στα νέα κρούσματα κορονοϊού – Τα περισσότερα από τις 6 Μαρτίου