Ο αγαπητός Vasileios-Dionysios Karargyrhs με ενημέρωσε λίγο νωρίτερα ότι σήμερα έχει γενέθλια η Levantes Ferries! Τρία πράγματα έχω να επισημάνω φίλες και φίλοι.
Πρώτον, δε το γνώριζα και σε ευχαριστώ Βασίλειε για τη πληροφορία!
Δεύτερον, χρόνια πολλά στα πλοία της εταιρείας, ευχές για μεγάλες πληρότητες στα δρομολόγια της! Τρίτον, ας περάσουμε επιτέλους από το μπουφέ, να κεραστουμε! Μεσημέρι πήγε, πείνασα ο άνθρωπος!
Levantes Ferries, δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για αυτό το post, χαρά μου να γράφω για, στατιστικά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αρκετά λιμάνια, όμως τιμή της κ καμάρι της έχει το λιμάνι της Κυλλήνης! Εκεί γίνεται η πολύ δουλειά, εκεί κόβονται τα τικετα με το κιλό. Από εκεί παρελαύνουν το σύνολο, σχεδόν, των πλοίων της εταιρείας, έχοντας γράψει 2.708 καταπλους, κατά το πρώτο δεκαμηνο του έτους! Η διακίνηση των επιβατών, είναι στα 85 % σε σχέση με το 2019! Σχεδόν, επανήλθαμε αδέλφια μου.
Μετά τη Κυλλήνη, πιο δραστήριος λιμένας, είναι αυτός της Ζακύνθου! Δυνατή παρουσία και εκεί για τα κίτρινα πλοία, με το λιμένα του νησιού να έχει φτάσει τις επιδόσεις του 2019, κατά 90 %.
Δυνατές επιδόσεις και στο Πόρο Κεφαλληνίας και ακολουθούν μετά τα υπόλοιπα λιμάνια. Εσχάτως, προστέθηκε κ η Θεσσαλονίκη μας, έστω και για ένα δίμηνο! Εκεί, πρέπει να δουλέψει αρκετά ακόμα, για να μπορέσει να κριθεί ως γραμμή!
Τελειώνετε, φυσήξτε τα 8 κερακια, να συνεχίσουμε το γλέντι μας! Τι θα γίνει, ρε παιδιά. θα φάμε απόψε??
Levante Ferries και στα 100 λοιπόν! Γιατί όχι, να εμπλουτίσετε το στόλο σας κ με άλλα πλοία και με άλλες γραμμές! Εγώ είμαι μέσα. Σάμπως εγώ πληρώνω?
Προηγούμενο άρθροΈκτακτο – Πάτρα: Βγήκε το πόρισμα για την αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου
Επόμενο άρθροΟλυμπία Τραυλού: “ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ= ΜΑΤΙ, Ή ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” (έγγραφα)