Για ακόμα μία φορά η Lidl πρωτοπορεί εισάγοντας την αγορά-μίσθωση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσα από τα… ράφια των supermarkets! Έτσι τις τελευταίες ημέρες αποκλειστικά στη Γερμανία οι πελάτες της εταιρείας μαζί με τα καθαριστικά, τη μαναβική, τα γαλακτοκομικά, κ.α. μπορούν να φύγουν από ένα Lidl και με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Βασική προϋπόθεση είναι η παραγγελία του οχήματος να έχει γίνει εκ των προτέρων μέσω της επίσημης εφαρμογής και στη συνέχεια ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει η παράδοση να γίνει στον χώρο που επιθυμεί.

Το ηλεκτρικό το οποίο πωλείται μέσω της γερμανικής αλυσίδας είναι το διθέσιο Elaris Finn που έχει μήκος 2,8 m, η δύναμή του αντιστοιχεί σε 48 PS και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 115 km/h. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητο ο οδηγός να έχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου μιας και δεν ανήκει στην κατηγορία του Citroen Ami, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως σε αντίθεση με το γαλλικό μοντέλο, το Elaris Finn διαθέτει και air-condition!

Αυτός που θα θελήσει να το αγοράσει θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 13.000€ ενώ αυτός που θα επιλέξει να το μισθώσει θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 222€/μήνα για έναν χρόνο, με ανώτατο όριο τα 10.000 km. Αν να ξεπεράσει τότε υπάρχει μια χρέωση που ξεκινά από 0,19€ και φτάνει έως 0,39€ ανά επιπλέον km.

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι που διέμενε η οικογένεια
Επόμενο άρθροΑποστολή «αυτοκτονίας»: Ο ηρωικός υποπλοίαρχος που βύθισε το τουρκικό θωρηκτό και άλλαξε τις ισορροπίες στο Αιγαίο