Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησαν τα καταστήματα Μασούτης θυμίζοντας πως πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή της πανδημίας.

Η ανακοίνωση των καταστημάτων Μασούτης και η βοήθειά τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Σε μια περίοδο που το ελληνικό επιχειρείν συνεχίζει να συμβάλει παραγωγικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αθηναίων και προσφέρουμε στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων σετ ατομικής προστασίας και υγιεινής που περιέχει μάσκα προσώπου, αντισηπτικό gel χεριών και αντισηπτικό μαντηλάκι. Επιπλέον, προσφέρουμε ποσότητες αντισηπτικού gel χεριών MR Grand.

Τα σετ ατομικής προστασίας και το αντισηπτικό gel χεριών παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια, οι ομάδες του streetwork του Κ.Υ.Α.Δ.Α., που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας, διανείμουν το υλικό, πραγματοποιώντας επιτόπιες παρεμβάσεις και παρέχοντας βοήθεια στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Συνολικά ο Δήμος Αθηναίων έλαβε:

5.000 τμχ σετ προστασίας
5.116 τμχ αντισηπτικό gel χεριών Mr. Grand

Βρίσκόμαστε πάντα κοντά στους οργανωμένους θεσμούς, συνεργάζόμαστε με την Πολιτεία και ανταποκρινόμαστε με σταθερότητα και συνέπεια σε ανάγκες που προκύπτουν στην ελληνική κοινωνία. Ως μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με 331 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα -54 από τα οποία βρίσκονται στην Αττική, στρατηγικά επιλέγουμε να προσφέρουμε γενναιόδωρα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το ΚΥΑΔΑ αποτελεί μια υποδειγματική δομή παροχής βοήθειας σε ευάλωτους πολίτες με αξιοπρέπεια και σχέδιο. Σκοπός του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων. Μέσω των δομών του, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης υποστηρίζει κάθε μήνα περίπου 26.000 συμπολίτες μας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΛιμενικό Ταμείο: Ομαλά εξελίσσεται το έργο της αποκατάστασης στο πόρτο Ληξουρίου (απόφαση)
Επόμενο άρθροΔεν τελείωσε ακόμα…Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη…