Η εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών MediaMarkt υποδέχεται τη νέα χρονιά με τις πρώτες εκπτώσεις 2021. Από τις 11.01 και μέχρι τις 28.02, δίνει την ευκαιρία για αγορές με εκπτώσεις έως και 56%.

Ειδικότερα ολοκαίνουριες λευκές συσκευές με έως και 40%, αλλά και μικροσυσκευές για την κουζίνα με έως και 56% έκπτωση, τον ήχο με έκπτωση έως και 54%, φοβερά αξεσουάρ gaming με έως και 50%.

Ακόμα περισσότερα αξεσουάρ για το gaming ή τον υπολογιστή, είδη τελευταίας τεχνολογίας, desktops, laptops και tablets με εκτυπωτές και όλα τα περιφερειακά καθώς και τα πιο καινούρια κινητά της αγοράς, τα πάντα για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, ιονιστές αλλά και γραφική ύλη όλα σε πιο χαμηλές τιμές.

Η MediaMarkt φροντίζει επίσης ασφαλή παράδοση σε όλη την Ελλάδα και με το πλήρες πακέτο υπηρεσιών, από εγκατάσταση και σύνδεση έως set up και μεταφορά δεδομένων.

​Στη MediaMarkt σε αυτή την εκπτωτική περίοδο, οι καταναλωτές μπορούν με μερικά μόνο κλικς ή με ένα τηλέφωνο στο 211 2117700 να κάνουν τις αγορές τους.

Πηγή: aftodioikisi.gr