Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 με το τελευταίο μας για φέτος λιοτρίβι, κλείνει μια καθ’ όλα πετυχημένη Ελαιοκομική χρονιά.

Ξεκινήσαμε, στις 10 Οκτώβρη ένα τιτάνιο μα γλυκό καθημερινό αγώνα, έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τις “υποχρεώσεις” μας, πρώτα και κύρια έναντι των πελατών μας, με το λάδι μας να βρίσκεται πάντα μέσα στις υψηλότερες θέσεις στην κατηγορία του Έξτρα-Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου και να συνεχίζει να κατέχει επάξια τις προδιαγραφές της EFSA/EU (432/2012), της αντίστοιχης των ΗΠΑ και της Παγκόσμιας Επιτροπής Ελαιολάδου IOC (International Olive Council).

Η “επιβράβευσή” μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας για την εξαιρετική ποιότητα που παρέχουμε χρόνια τώρα στην “αγορά”, που όχι μόνο “κράτησε” αλλά κι αύξησε την τιμή του λίτρου παρ’ όλη την πλούσια και άριστη από πάσης φύσεως χαρακτηριστικά παραγωγή που είχε φέτος το νησί μας.

Για αυτούς τους σημαντικούς λόγους, δικαίως “κοκορευόμαστε”!

Εν συντομία, Ελαιοκομική περίοδος 2019…

Λιοκομίσαμε άνω των 17 500 τόνων ελαιοκάρπου των τεσσάρων βασικών ελαιοδένδρων της Κεφαλονιάς μας, όπως το Κορώνι και των τριών γηγενών όπως το Θιακό, το Σιμωτέικο Κορώνι και την παραδοσιακή Ορντινάρια.
Συνολικά μας έδωσαν 3 300 λίτρα εξαιρετικής ποιότητας Ελαιολάδου.
Από αυτά, το Κορώνι (ως αγουρέλαιο) ήδη εξαντλήθηκε των αποθεμάτων μας από πολύ νωρίς (έως 20/10).
Στη ποικιλία Θιακό με Σιμωτέικο και με το κοινό Κορώνι, τα διαθέσιμά μας βρίσκονται ήδη υπό εξάντληση, καθώς απομένουν μόνον 120 λίτρα για διάθεση.
Στην ποικιλία Ορντινάρια, τα διαθέσιμά μας επίσης βρίσκονται υπό εξάντληση, καθώς απομένουν μόνον 200 λίτρα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας!

Από το fb του

Gerasimos Valsamis
Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Τρισάγιο τελέσθηκε εις μνήμην του π. Γεωργίου Μεταλληνού (pics +video
Επόμενο άρθροΣυγκινεί ο Θάνος Μικρούτσικος: Αντί για δώρα φέτος δώστε αίμα σε ένα νοσοκομείο