Μετά την κατάσταση που σας περιγράψαμε με το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και όσα έγιναν την πρώτη ημέρα των μέτρων, που έκαναν πολλούς από τους εργαζόμενους να τρίβουν τα μάτια τους, στο επίσημο site του Ομίλου, ανέβηκε η εξής ανακοίνωση:

 

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, έως 13 Μαρτίου:


“Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση επιτρέπεται μόνο εντός των ορίων του οικείου Δήμου ή εκτός των ορίων του Δήμου αλλά σε απόσταση έως δύο (2) χιλιόμετρα από την οικία του μετακινούμενου”.
Στην Ενότητα “Εύρεση Καταστήματος” μπορείτε να αναζητήσετε τα Καταστήματα που βρίσκονται στον Δήμο σας ή/και αυτά που βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τη διεύθυνσή σας.

Όσον αφορά στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 4 ημέρες.
Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ευχαριστούμε!

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΞεχάστε όσα ξέρατε – Νέοι κανόνες μετά την άρση του lockdown! Τι θα αλλάξει στο λιανεμπόριο
Επόμενο άρθροΔιονύσης Μινέτος για “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: “Μέχρι τον Μάιο θα έχει ενταχθεί, μέχρι το τέλος της θητείας θα έχουν γίνει τα εγκαίνια”-Τι λέει για την στάση της αντιπολίτευσης