Με αναπτυξιακά αντανακλαστικά μπαίνει μπροστά από τις εξελίξεις η Levante ferries προκειμένου να πρωτοστατήσει στις εξελίξεις που όλοι προσδοκούμε μετά την καραντίνα.

Ζάκυνθος Κυλλήνη
Στην γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης η εταιρία βάζει και τρίτο καθημερινό δρομολόγιο από την ερχόμενη Παρασκευή με αφορμή την εξυπηρέτηση και στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Κυλλήνη Κεφαλλονιά
Η εταιρία λύνει και δεύτερο πλοίο, πολύ νωρίτερα από τις κρατικές αποφάσεις, βάζοντας και δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο από την ερχόμενη Παρασκευή στην γραμμή Κυλλήνη Πόρος.

Πάτρα Σάμη Ιθάκη
Η Levante ξεκινάει επί καθημερινής βάσης το ιστορικό δρομολόγιο που εξυπηρετεί την Κεφαλονιά και την Ιθάκη τονώνοντας τα προβλήματα των κοινωνιών. Το δρομολόγιο Πάτρα Σάμη Ιθάκη, θα γίνεται από το πλοίο Κεφαλονιά, αφού το Ανδρέας Κάλβος βρίσκεται σε στάδιο εργασιών και ετήσιας συντήρησης.

Μειώση τιμών στα ναύλα
Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα 1 Ιουνίου η κυβέρνηση αποφασίζει την μείωση του ΦΠΑ στα ναύλα των πλοίων απο 24% στο 13%. Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι από την ημέρα που η πράξη αυτή νομοθετηθεί, η μείωση θα περάσει κατ’ ευθείαν στον επιβάτη.

Πηγή: imerazante.gr

Προηγούμενο άρθροΜάχη με σύμμαχο τους Γερμανούς για να σωθεί ο τουρισμός – Οι μεγάλες απουσίες
Επόμενο άρθροΛαμπάδιασε αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό (video)