Νέα μεγάλη προσφορά της Ryanair – Πτήσεις από 7,99 ευρώ

Artwork

Η Ryanair προσπαθώντας να μείνει πιστή την πολιτική χαμηλών τιμών στα εισιτήρια της, δίνει νέα μεγάλη προσφορά στους ταξιδιώτες για εισιτήρια που ξεκινούν από 7,99 ευρώ!

Ακόμα μία προσφορά για την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία που δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν νέους προορισμούς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Οι πιο hot προορισμοί της αγοράς στις χαμηλότερες τιμές και μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας με την προσφορά της Ryanair μέχρι τις 30 Ιανουαρίου.

Ενδεικτικά κάποιοι προορισμοί στην προσφορά της Ryanair

Απ’την Αθήνα μπορείτε να ταξιδέψετε με λιγότερα από 10€ προς Βίλνιους και Μπίλουντ. Όμως μπορείτε να επισκεφθείτε τη Ρώμη με, μόλις, 18,99€, όπως και το Βερολίνο με 21,99€.

Από Θεσσαλονίκη ταξιδέψτε με 9,99€ προς Δουβλίνο και Καρλσρούη, με 18,99€ προς Παρίσι, Μιλάνο και Νυρεμβέργη. Ανακαλύψτε τις Βρυξέλλες με 21,99€ και το Λονδίνο με 25,99€.

Από την Κέρκυρα με λιγότερα από 10€ επισκεφθείτε το Λονδίνο και το Μάντσεστερ, ενώ με 12,99€ ταξιδέψτε μέχρι τις Βρυξέλλες.

Τα Χανιά σας δίνουν την ευκαιρία να αποδράσετε προς Φρανκφούρτη με ούτε 8€ και στο Μάντσεστερ με 9,99€. Παράλληλα, η Ρόδος σας δίνει πτήσεις προς Ντίσελντολφ με 14,99€ και προς Βρυξέλλες με 21,99€.

Από Μύκονο ταξιδεύετε με 9,99€ τόσο στην Πάφο όσο και στη Μπορντό. Ενώ από την Σαντορίνη βρείτε εισιτήρια με 14,99€ προς Βιέννη και με 16,98 προς Αθήνα!

Στον παρακάτω πίνακα δείτε όλους τους προορισμούς και βρείτε τον αγαπημένο σας, ώστε να κανονίσετε το επόμενο ταξίδι σας, άμεσα!

Πηγή: airnews.gr