Νέο πλήγμα στον τουρισμό: Χρεοκόπησε τουριστικό γραφείο με μακροχρόνια παρουσία στην Κεφαλονιά & στην Ελλάδα

Τι ανέφερε η εταιρεία.

Το τσεχικό τουριστικό γραφείο Melissa Travel, το οποίο που είχε εμπορικές συναλλαγές και σχέσεις με την ελληνική τουριστική αγορά από το 1994, ανακοίνωσε ότι χρωκόπησε.

Αυτά που αναφέρει η ίδια η εταιρεία είναι τα ακόλουθα:

“Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έφτασε στην ακύρωση δύο κύριων σημαντικών προορισμών μας από πλευράς αεροπορικής εταιρείας – πρόκειται για πτήση προς Πάρο (όλες οι Κυκλάδες) και Κεφαλονιά (Κεφαλονιά και Ιθάκη), όπου είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και χωρητικότητα πώλησης περίπου 1.000 πελατών. Δυστυχώς, οι περισσότεροι πελάτες δεν έχουν επιλέξει διαφορετικό προορισμό, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι τραξιδιωτικοί περιορισμοί και αλλαγές ημερομηνίας για τις διακοπές τους. Συνεπως, πρέπει να επιστρέψουμε όλες τις καταβληθείσες καταθέσεις στους πελάτες μας, σύμφωνα με την τσεχική νομοθεσία.

Επειδή αυτό είναι πάνω από τις δυνατότητές μας, αναγκαζόμαστε να κλείσουμε το ταξιδιωτικό μας γραφείο μετά από 27 χρόνια, έτσι ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να πληρώσει τους πελάτες μας.

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτήν την κατάσταση γιατί μετά από το 2020, πιστεύαμε ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη – αλλά δυστυχώς δεν είναι. Σας ευχαριστούμε όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία και σας ευχόμαστε ένα επιτυχημένο καλοκαίρι”.

Πηγή: traveldailynews.gr