Ο μυστικός κωδικός για πάμφθηνο ταξίδι με αεροπλάνο – Ισχύει και για την Ελλάδα

Ένας κωδικός ξεκλειδώνει… φθηνά ταξίδια με αεροπλάνο. Μπορείς να τον πάρεις για τα αεροπορικά σου εισιτήρια με την Sky Express, με κάποιες βέβαια εξαιρέσεις.

Πώς θα πάρεις όμως τον… μυστικό κωδικό, ο οποίος μετρά μάλιστα για όλοο τον χρόνο.

Ο κωδικός για έκπτωση στα αεροπορικά σου ξεκλειδώνει μέσω της Vodafone.

Οι δύο εταιρείες, SKY express και Vodafone, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν ακόμη περισσότερα προνόμια, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις των ταξιδιών να οργανώσουν τις αποδράσεις τους, επωφελούμενοι από ειδικές εκπτώσεις που θα διατίθενται όλον τον χρόνο σε πτήσεις της SKY express.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το πρόγραμμα Vodafone Thank you δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές κινητής και σταθερής Vodafone να απολαύσουν αξέχαστες αποδράσεις στους αγαπημένους τους προορισμούς με έκπτωση 15% σε πτήσεις προς Ελλάδα και εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν από 1/9 έως 15/12.

Λαμβάνοντας κωδικό Thank you μέσα από το My Vodafone App, οι συνδρομητές που θα κάνουν κράτηση έως 30/6 μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκπτωση 15% στην τιμή του ναύλου που θα επιλέξουν. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Vodafone με τη SKY express, oι εκπτώσεις θα ανανεώνονται συνεχώς, ώστε να προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια μέσα στον χρόνο.

Τo πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank you δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές να κερδίζουν καθημερινά, απολαμβάνοντας αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις. Η επέκταση της συνεργασίας της Vodafone με τη SKY express εμπλουτίζει τις ταξιδιωτικές επιλογές των πελατών, οι οποίοι μπορούν πλέον να ανακαλύψουν νέους προορισμούς με χαμηλότερο κόστος.

*Από την προσφορά εξαιρούνται τα δρομολόγια άγονων γραμμών.

πηγή: fimes.gr