Ο Σκλαβενίτης γίνεται και e-shop

Με αυτό τον τρόπο, ο Σκλαβενίτης αποκτά ηλεκτρονικό κατάστημα στον Όμιλο του και βαδίσει δυναμικά προς την digital εποχή. Παρόλο που μιλάμε για μια αλυσίδα που… δεν τα πάει και τόσο καλά με τις νέες τεχνολογίες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σκλαβενίτης δεν έχει ενεργό website (είναι εδώ και καιρό υπό κατασκευή). Ενώ δεν έχει ούτε επίσημες σελίδες στα social media.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η caremarket.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα, ενώ οι χρήστες της θα αποκτήσουν σταδιακά πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων, σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά», απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που συνοδεύουν το όνομα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Η πλήρης ενσωμάτωση της πλατφόρμας στην Επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εναρμονίσει τη λειτουργία της caremarket.gr με το μοντέλο εμπορικής λειτουργίας και φιλοσοφίας που εφαρμόζει σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες της.

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα απορροφήσει το σύνολο των 50 εργαζομένων της caremarket.gr και μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες logistics της πλατφόρμας, δημιουργώντας περαιτέρω σημεία διανομής των προϊόντων για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Πηγή: It’s impossible