Η Carnival Corporation ανακοίνωσε ότι η AIDA Cruises παρατείνει την παύση για τις κρουαζιέρες έως τις 31 Ιουλίου 2020.

Η απόφαση συνδέεται με την αβεβαιότητα του σταδιακού ανοίγματος των λιμένων σε κρουαζιερόπλοια και τους περιορισμούς που ενδέχεται να ισχύουν για τις μετακινήσεις ανθρώπων λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19.

Η AIDA Cruises είπε ότι εκτιμά τις τρέχουσες διεθνείς προσπάθειες για ομαλοποίηση του τουρισμού και φυσικά εργάζεται εντατικά σε λεπτομερή σχέδια σχετικά με την ταχεία επανεκκίνηση των κρουαζιέρας. Συνεπώς, η προστασία της υγείας των επισκεπτών και των μελών του πληρώματος αποτελεί προτεραιότητα της AIDA ανά πάσα στιγμή. Για το σκοπό αυτό, η AIDA βρίσκεται σε στενό συντονισμό με τις διάφορες εθνικές και διεθνείς αρχές και οργανισμούς υγείας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα αποζημιώσει όλους τους επισκέπτες των οποίων οι κρουαζιέρες έχουν ακυρωθεί για τις πληρωμές που είχαν προηγουμένως γίνει στην AIDA με τη μορφή ταξιδιωτικής πίστωσης.

Η πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρατήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, για το πλήρες φάσμα των προσφορών της εταρείας. Η πίστωση ταξιδιού AIDA εξαργυρώνεται επίσης για υπηρεσίες MyAIDA όπως εκδρομές, γαστρονομικές προσφορές και περιποιήσεις ευεξίας ή πίστωση επί του σκάφους.

Πηγή: tourismtoday.gr

Προηγούμενο άρθροΚτηματολόγιο -Αθήνα: Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα από Ιούλιο
Επόμενο άρθροΜία “καλή ψαριά” από τον Παύλο Παπαδάτο