Περιφέρεια: Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη με στελέχη της Aegean

Στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης της στελεχών της αεροπορικής εταιρείας “AEGEAN”, πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιουνίου στην αίθουσα της Π.Ε Κεφαλονιάς συνάντηση, με σκοπό την καλλίτερη προσέγγιση των αναγκών αεροπορικής εξυπηρέτησης της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Σπύρος Γαλιατσάτος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Τσιντήλας Έπαρχος Ιθάκης, Παναγής Ζησιμάτος Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Ι.Ν, Ευάγγελος Κεκκάτος Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Δήμου Κεφαλονιάς, Μηνάς Κλαουδάτος Προϊστάμενος Τμήματος της Π.Ε Κεφαλονιάς, Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και Θεόδωρος Παντούλιας Δ/ντής Ξενοδοχείου “Mediterranee”.

Από πλευράς της “AEGEAN”, η  Δ/ντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδος & Ιονίων Νήσων κ. Ειρήνη Σιδηροπούλου, η υπεύθυνη Markrting προορισμών κ. Έλλη Πολίτου και από το Τμήμα πωλήσεων Βορείου Ελλάδος κ. Κων/νος Πανώρας.

Η συζήτηση ήταν θετική για τις πτήσεις Αθήνα – Κεφαλονιά -Αθήνα, οι οποίες συνδυάζονται με αφίξεις στον αερολιμένα Αθηνών από μακρινούς προορισμούς, και γίνονται με αεροπλάνα τύπου “Airbus  A320”, πλην  της  βραδινής πτήσης της Τετάρτης (20.30 από Αθήνα), η οποία θα γίνεται με “Dash 78”.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, γενικότερα για τα Ιόνια Νησιά και τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω συνέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, αλλά και των φορέων  με την αεροπορική εταιρεία, κάτι που θα οδηγήσει όχι μόνο στην αρτιότερη εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά μας.