Πλούσιος… καταλάθος: Θα παίρνει 23.000€ κάθε χρόνο για όλη του τη ζωή- Που το χρωστάει

Άμα είναι στη μοίρα σου γραφτό να γίνει κάτι, θα γίνει. Ένας υπερτυχερός από το Ιλινόις των ΗΠΑ, κέρδισε 23.000 ευρώ τον χρόνο, για όλη του τη ζωή, από λάθος που έκανε ο πωλητής σε πρατήριο καυσίμων.

Απίσιτευτο συμβάν

Ειδικότερα, ο Michael Sopejstal, κάθε εβδομάδα, οδηγούσε από την Ιντιάνα στο Μίσιγκαν, προκειμένου να φάει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθε φορά αγόραζε ένα λαχείο Lucky for Life για 10 ή 20 κληρώσεις, ανάλογα με τη λοταρία Michigan Lottery.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ένα λάθος που έκανε ο πωλητής σε ένα πρατήριο καυσίμων, άλλαξε για πάντα τη ζωή του Michael Sopejstal. Ο πωλητής εκτύπωσε κατά λάθος ένα δελτίο με δέκα αριθμούς για μία μόνο κλήρωση και όχι ένα αριθμό για δέκα κληρώσεις, όπως ζήτησε ο πελάτης του.

Ωστόσο, ο Michael Sopejstal ήθελε ακόμα το δελτίο και το πλήρωσε, όπως ανέφετε το CNN.

Το δίλημμα που έχει ο υπερτυχερός

«Έλεγξα το δελτίο μου ένα πρωί και είδα ότι είχα κερδίσει 25.000 δολάρια (σχεδόν 23.000 ευρώ) το χρόνο για όλη μου τη ζωή. Άρχισα αμέσως να σκέφτομαι όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω με τα χρήματα και αν ήθελα να πάρω την επιλογή του εφάπαξ ποσού ή να πάρω τα χρήματα σταδιακά. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα», υπογράμμισε ο υπερτυχερός στους υπαλλήλους.

πηγή: https://www.toendiaferon.gr/