Πόσο θα σας κοστίσει η αγορά και η ενοικίαση ακινήτου σε όλη τη χώρα – Υπολογίστε μόνοι σας

Οι τιμές πώλησης ανά τετραγωνικό – η μηνιαία δόση του δανείου – το ενοίκιο ανάλογα με την επιφάνεια και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Το ερώτημα «αγορά με δάνειο ή ενοίκιο» δεν είναι θεωρητικό αλλά απολύτως πρακτικό.

Η απάντηση εξαρτάται από την τιμή πώλησης των ακινήτων σε κάθε περιοχή, από τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, από τους όρους δανεισμού που μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος στην αγορά αλλά και από το ύψος των ενοικίων που ζητούνται.

Όλη αυτή την πληροφορία, το fpress.gr την συγκέντρωσε σε ένα εργαλείο το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε για να κάνετε την πρώτη έρευνα.

Χρησιμοποιώντας τα επικαιροποιημένα στοιχεία της spitogatos.gr για τις τιμές πώλησης και ενοικίασης των ακινήτων, μπορείτε πολύ εύκολα να μετρήσετε τις οικονομικές σας δυνάμεις και για την αγορά και για την ενοικίαση.

Θα βάλετε τις παραμέτρους που θέλετε (περιοχή, επιφάνεια ακινήτου, επιτόκιο δανείου, διαθέσιμα μετρητά για την προκαταβολή του ακινήτου, διάρκεια δανείου) και αυτομάτως θα προκύψει και η δόση του δανείου και το ύψος του ενοικίου για να κάνετε τους υπολογισμούς σας.

Προφανώς η επαρχία είναι αυτή που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για φθηνή στέγη κάτι που θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα με μερικά κλικ.

πηγή: fpress.gr