Δεν αποκλείεται να το πράξουν κι άλλες εταιρείες

Με την πανδημία να “σαρώνει” Ευρώπη κι Αμερική με αμείωτο ρυθμό οι περισσότερες κρουαζιεροεταιρείες έχουν ακυρώσει όλο το πρόγραμμα του πρώτου τριμήνου και μόνο οι Ευρωπαϊκές έχουν κάποιες ελπίδες επαναδραστηριοποίησης σε λιμάνια της Ευρώπης και κυρίως της Μεσογείου.
Οι αφίξεις για φέτος άρχισαν να μειώνονται με τη Holland America Line και την Princess Cruises να ακυρώνουν το εαρινό πρόγραμμα της Ευρώπης.
Η Princess Cruises δε θα πραγματοποιήσει κανένα ταξίδι μέχρι και τις 15/5, που για μας σημαίνει ότι δε θα μας έρθουν την άνοιξη η Grand κι η Island Princess ενώ ακυρώνονται κι οι πρώτες αφίξεις της νεότευκτης Enchanted Princess σε Ηράκλειο, Μύκονο, Πειραιά και Σαντορίνη.
Η H.A.L. ακύρωσε όλο το πρόγραμμα Απριλίου – Μαΐου κάτι που σημαίνει ότι Westerdam & Volendam θα ταξιδέψουν (αν φυσικά επιτραπούν οι κρουαζιέρες) στα μέρη μας από τον Ιούνιο κι έπειτα.
Δεν αποκλείονται νέες ακυρώσεις τόσο από αυτές τις δυο εταιρείες όσο κι από τις υπόλοιπες.

Πηγή: arxipelagos.gr

kefaloniamagazine: Για την Κεφαλονιά αυτό πρακτικά σημαίνει μία ακύρωση από το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και αφορά το πλοίο Westerdam στις 6 Μαίου