Πτώση της τάξεως του 50% προανήγγειλε ο διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας.

Σκοπός της Ryanair, όπως και κάθε εταιρείας, είναι να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αναδιατάξεις που έφερε ο κορονοϊός.

Τον περασμένο Ιούλιο ο μέσος όρος των τιμών των εισιτηρίων κυμαίνονταν στις 54 με 63 βρετανικές λίρες (60 με 70 ευρώ), ενώ ταξίδεψαν περίπου 14.000.000 επιβάτες.

Φέτος οι τιμές θα κυμανθούν στις 22 με 27 βρετανικές λίρες (25 με 30 ευρώ), ενώ προβλέπεται να ταξιδέψουν περίπου 5.000.000 άνθρωποι.

Book now: Αεροπορικά εισιτήρια για Μύκονο & Σαντορίνη τον Αύγουστο με… €35!

Καθημερινά η ομάδα μας κάνει αναζητήσεις για αεροπορικά εισιτήρια και πτήσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού ώστε να σας ενημερώσει για τις τιμές και τις προσφορές που προκύπτουν, ιδιαίτερα για δημοφιλείς προορισμούς.

Εν όψει καλοκαιριού την τιμητική τους σαφώς έχουν τα νησιά. Εμείς εδώ στο travelstyle.gr  αναζητήσαμε πτήσεις Αυγούστου από την Αθήνα για τις κοσμοπολίτισσες του Αιγαίου, Μύκονο και Σαντορίνη.

Και η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και όχι μόνο με τις τιμές μιας αεροπορικής αλλά δύο! Η Ryanair θα σας πάει στη Σαντορίνη με μόλις €35 με απευθείας πτήση από την Αθήνα και το ίδιο κάνει και η Volotea με πτήση της για τη Μύκονο με €36! Σπεύσατε για κρατήσεις…

Οι τιμές σύμφωνα με την αναζήτηση μας στην Skyskanner:

Προσφορές Ryanair για Μύκονο και Σαντορίνη, Αύγουστος 2020

Volotea: Αυτή την προσφορά δεν πρέπει να τη χάσετε! Αεροπορικά εισιτήρια μόνο από 9€!

Προσφορά της Ryanair από Αθήνα για Σαντορίνη με €35
Προσφορά της Volotea για Μύκονο από Αθήνα με €36

Πηγή: travelstyle.gr

Προηγούμενο άρθροΤα ψάρια βγήκαν στη στεριά και βρέθηκαν στα χωράφια τους! Η εξήγηση δεν ήταν σύνθετη (Φωτό)
Επόμενο άρθροΝταής μπλέκεται σε καυγά και ρίχνει μπουνιά σε δύο γυναίκες (vid)