Ανάρτηση από Sami Kefallonias

Πριν λίγες μέρες άνοιξε στην Σάμη, το νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ με υπεύθυνους την Αγγελική Κόκκαλη και τον σύζυγό της Νικόλα Διγαλέτο.

Ανοιξε τις πύλες στην …τύχη σε έναν άνετο, ευρύχωρο, φιλόξενο, υπερσύγχρονο χώρο, με εξοπλισμό και τηλεοράσεις full HD ανάλυσης που έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας καθιστούν αυτό το Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ένα Πρακτορείο πρότυπο.

Τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας λόγω του covid-19 και έχουν απομακρυνθεί οι καρέκλες στον εσωτερικό χώρο, ενώ έχουν τοποθετηθεί παντού αντισηπτικά

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ βρίσκεται στην παραλία, δίπλα στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και λειτουργεί από το πρωϊ έως αργά το βράδυ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26740-22190.

Πίσω από τον πάγκο θα σας εξυπηρετήσει ο αγαπημένος Νικόλας Διγαλέτος. Πάντα χαμογελαστός, φιλικός και εξυπηρετικός, δίνοντας την απαραίτητη βοήθεια αλλά και την πληροφόρηση που μπορεί να χρειαστεί ένας παίκτης, φορώντας φυσικά γάντια και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Πριν λίγες μέρες άνοιξε στην Σάμη, το νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ με υπεύθυνους την Αγγελική Κόκκαλη και τον σύζυγό της Νικόλα…

Δημοσιεύτηκε από Sami Kefallonias στις Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Προηγούμενο άρθροΟμαλά: Έσπασε ένα μέρος του πλάτανου του Αγίου (pics)
Επόμενο άρθροΆνοιξε το Costa -Costa στον Μακρύ Γιαλό -Αποστάσεις στις ξαπλώστρες και αντισηπτικά [εικόνες]