Σας ενδιαφέρει-200 ευρώ για τις ευάλωτες οικογένειες: Όλες οι πληροφορίες εδώ

Όπως έχει αναφέρει το enaklik.com στο προηγούμενο άρθρο ο Οργανισμός ΕΛΠΩ θα προσφέρει στις μονογονεϊκές οικογένειες τις Δωροεπιταγές 200 ευρώ για τις αγορές από τα σούπερ μάρκετ.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού, μας ενημέρωσε για την παροχή δωροεπιταγής αξίας 200 ευρώ σε όλους όσοι γίνουν μέλη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στον οργανισμό Έλπω (Elpo Family).

Η αποστολή δωροεπιταγών θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας εγγραφής και θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προκειμένου κανένας μονογονέας να μην αισθανθεί άβολα, η Έλπω (Elpo Family) επέλεξε να δίνει δωροεπιταγές για αγορές σε σούπερ μάρκετ ώστε τα εγγεγραμμένα μέλη να επιλέξουν αβίαστα ό,τι χρειάζονται.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο 2022 και ο Οργανισμός απαντάει στους υποψήφιους δικαιούχους γιατί έχει καθυστερήσει η διαδικασία επιλογής ωφελούμενων και έκδοση των επιταγών.

Συγκεκριμένα στην απάντηση του ο Οργανισμός αναφέρει το εξής:

“Έχοντας ήδη πάρει πάνω από 2000 αιτήσεις για συνδρομή, έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες πιστοποίησης από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να είμαστε απολύτως διάφανοι και να ενεργούμε εντός του πλαισίου των νόμων. Παράλληλα, επεξεργαζόμαστε τις αιτήσεις προκειμένου να να μπορούμε να στέλνουμε newsletters προσωπικά και ομαδικά, ένω έχουμε ξεκινήσει και την καμπάνια για να επανδρωθούμε με εθελοντές που θα συνδράμουν στο έργο μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας εύκολα μέσω Gmail στο [email protected]. Παρακαλούμε σε κάθε επικοινωνία να βάζετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και το λογαριασμό του e-mail στο οποίο θα θέλατε να λαμβάνετε ενημέρώσεις.

Πολλά από τα μέλη μας ρωτούν τι απέγιναν τα προσωπικά στοιχεία που μας απέστειλαν ηλεκτρονικά και οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας δηλώνουμε κατηγορηματικά τα εξής: Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία με τη δική τους βούληση και κατόπιν σαφούς συμφωνίας χρησιμοποιήθηκαν ΜΟΝΟ για τους σκοπούς της “ΕΛΠΩ” ήτοι για την εγγραφή ως μέλη της “ΕΛΠΩ” και τη συμμετοχή στα προγράμματα της οργάνωσης.

συνέχεια στο enaklik.com