Σχέδιο αξιοποίησης για 23 αεροδρόμια- Δείτε ποια είναι

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, 3 οικονομικοί φορείς θα κληθούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την υποστήριξη του έργου διαμόρφωσης σχεδίου αξιοποίησης 23 αεροδρομίων της χώρας.

Πρόκειται για τις εταιρείες, Διαδικασία Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Grant Thornton Ανώνυμη Εταιρεία και Λάμδα Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι Υποστήριξης και Διαχείρισης Έργων Υποδομής.

Ειδικότερα εγκρίθηκε από το υπουργείο η δέσμευση προϋπολογισμού ποσού  161.200 ευρώ με ΦΠΑ  για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με Σύμβαση Παραχώρησης  στο πλαίσιο ανάθεσης της αρμοδιότητας για τη διαδικασία σχεδιασμού, διενέργειας των απαραίτητων διαδικασιών ανάθεσης και εν γένει αρμοδιοτήτων και καθηκόντων Αναθέτουσας Αρχής της Σύμβασης Αξιοποίησης για την ανάπτυξη των αεροδρομίων Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Ν. Αγχιάλου, Καλαμάτας, Άραξου, Λήμνου, Χίου, Ικαρίας, Σκύρου, Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Σητείας, Λέρου, Κάσου, Καρπάθου, Κυθήρων και Καστελόριζου.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr