Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο θρήνος και η ευγνωμοσύνη για τον ηγέτη των Κεφαλλονιτών της Νέας Υόρκης Γιώργο Μενεγάτο (pics+video)

Στην εσωτερική του διακόσμηση θα συναντιούνται δύο πολιτισμοί, η Ανατολή και η Δύση

Σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα από τις μακέτες των ιδιαίτερα εντυπωσιακών εσωτερικών χώρων που θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, στο Ε/Γ-Ο/Γ Smyrna.

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Η νέα απόφαση (έγγραφο)

Στο νέο πλοίο του κίτρινου στόλου της Levante Ferries εδώ και αρκετούς μήνες, γίνονται προσεχτικά και σωστά μελετημένα βήματα στο σχεδιασμό της πλήρους αναδιαμόρφωσης τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό για τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εσωτερική του διακόσμηση θα συναντιούνται δύο πολιτισμοί, η Ανατολή με τη Δύση, αφού το ανατολίτικο στοιχείο συνδυάζεται με το μοντέρνο.

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Σύλληψη ημεδαπού που αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα από προαύλιο σχολείου στο Αργοστόλι

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: Πότε θα μας απαντήσει ο βουλευτής;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το Σμύρνα αναμένεται να δεξαμενιστεί το καλοκαίρι, ενώ όταν το επιτρέψουν οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας Covid 19, θα δρομολογηθεί στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σμύρνη, πιθανόν αρχές 2022.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ονομασία του πλοίου της Levante Ferries, είναι η δωρική εκδοχή της ονομασίας ενός από τα αρχαιότερα λιμάνια στη Μεσόγειο θάλασσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: arxipelagos.gr

Προηγούμενο άρθροΘεόφιλος Βανδώρος: Το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο – Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία
Επόμενο άρθροΑνδρέας Κωνσταντάτος: “Γεύση καρναβαλιού στο έρημο Αργοστόλι, απο το Δήμο” (pics)