Ακόμη μία κίνηση επιβεβαιώνει ότι εν μέσω πανδημίας η αγορά των σούπερ μάρκετ ζει και βασιλεύει. Συγκεκριμένα, η Πέντε ΑΕ – Γαλαξίας προχώρησε στην εξαγορά  των 6 καταστημάτων της Βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ OLLA. Τα καταστήματα βρίσκονται σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα σε Καλαμαριά, Σταυρούπολη, Τούμπα και Χαριλάου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο τζίρος των καταστημάτων κυμαίνεται μεταξύ 13-15 εκατ. ευρώ και απασχολούν 90 εργαζομένους. «Η εξαγορά  εν μέσω lock down, θα ενδυναμώσει την παρουσία του Γαλαξία στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η 2η μεγαλύτερη αγορά της χώρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα καταστήματα θα ενταχθούν σταδιακά στο δίκτυο του Γαλαξία, αρχίζοντας από την Δευτέρα 9/11 με πρώτο το κατάστημα της Καλαμαριάς.

Όπως δήλωσε, ο διευθύνων σύμβουλος της Πέντε ΑΕ – Γαλαξίας Παναγιώτης Πουρσανίδης: «Η Πέντε Α.Ε. αναπτύσσεται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς και αναζητά ευκαιρίες στην περιφέρεια της Ελλάδας για εξαγορές και συνέργειες. Η επιδίωξή μας είναι να επενδύσουμε σε μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των σούπερ μάρκετ, διαθέτοντας καλά δίκτυα πώλησης, είναι υγιής και διαθέτει ένα πιστό καταναλωτικό κοινό. Με την κίνηση αυτή όχι μόνο θα καταφέρουμε να διευρύνουμε το δίκτυο μας, αλλά παράλληλα θα ενισχύσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά των σούπερ μάρκετ», κατέληξε ο κ. Πουρσανίδης.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΣοκαριστική παραδοχή του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Οι γιατροί ήδη επιλέγουν ποιος θα ζήσει!
Επόμενο άρθροΝέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων σε τουρισμό και πολιτισμό