Στην “ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. – ΒΙΛΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΠΕ” διώροφο κτίριο στο Φισκάρδο

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για την εκμίσθωση εκτάσεων σε Καβάλα και Κεφαλονιά προκειμένου να αναπτυχθούν ξενοδοχειακές και τουριστικές εγκαταστάσεις. Ειδικότερα:

  • Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραχώρησε κατά χρήση έκταση εμβαδού 1.000 τ.μ. που ανήκει στο Συνοικισμό Ν. Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου στον κ. Τάσο Μαυρίδη έναντι προσφοράς 2.000 ευρώ ετησίως. Η παραχώρηση έγινε με σκοπό την δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων ώστε να στεγαστεί τουριστική επιχείρηση. Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης του ακινήτου ορίζεται σε  25 έτη με δυνατότητα παράτασης με ανώτατο όριο τα 10 έτη.
  • Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς ανακήρυξε πλειοδότη της μακροχρόνιας εκμίσθωσης για τουριστικους σκοπούς έκτασης του και διώροφου κτηρίου επ’ αυτής, που βρίσκεται στον οικισμό Φισκάρδου την Ένωση Νομικών Προσώπων ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. – ΒΙΛΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΠΕ η οποία προσέφερε το ποσό των 47.500 ευρώ ετησίως. Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση της έκτασης ήταν 15.000 ευρώ.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr