Μια ελληνική αλυσίδα στα πρότυπα του Zara ειδικά για παιδιά στήνεται με στόχο να έχει δίκτυο 30 καταστημάτων.

Νέα αλυσίδα λιανικής πώλησης ενδυμάτων και υποδημάτων για παιδιά, η οποία έχει ως στόχο – σύμφωνα με πληροφορίες του BnB Daily- να φτάσει τα 30 καταστήματα μέχρι το 2021, είναι στη φάση της ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της Cool Club στην Ελλάδα, Σταύρος Καφούνης, «στόχος μας είναι να καλύψουμε τα κενά στον τομέα της παιδικής ένδυσης” και προσθέτει πως, “ήδη το πρώτο κατάστημα θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα στην Αγία Παρασκευή».

Ο Σταύρος Καφούνης αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα δίκτυο καταστημάτων στα πρότυπα του Zara Kids».

Η εταιρεία εδώ και δύομιση χρόνια λειτουργεί κατάστημα με παιδικά ενδύματα στον Κηφισό, ενώ εκτιμάται ότι την τελευταία δεκαετία ο χώρος των παιδικών ενδυμάτων γνώρισε μεγάλη συρρίκνωση με αρκετά καταστήματα να κλείνουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης στέλνουμε το μήνυμα πως η ελληνική οικονομία μπορεί να αντέξει την κρίση του κορονοϊού και έχει ακόμη ευκαιρίες ανάπτυξης επενδυτικών πλάνων», αναφέρει ο Σταύρος Καφούνης.

Η Cool Club υπάρχει από το 2001 και είναι εταιρεία, που εξειδικεύεται στην ένδυση, αξεσουάρ και υποδήματα για παιδιά, η οποία δημιουργήθηκε από σχεδιαστές της εταιρείας SMYK- διεθνής εταιρεία με προϊόντα για παιδιά, αλυσίδα λιανικής με κεντρικά γραφεία που εδρεύουν στην Πολωνία. Ο όμιλος Καφούνη έχει αναλάβει το master franchise για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, ενώ εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πηγή: dikaiologitika.gr