Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην “ITB BERLIN

Σε συνέχεια των δράσεων μας για το 2021 και στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής μας για ανάπτυξή της γερμανικής αγοράς, η τουριστική επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων θα συμμετάσχει στην τουριστική διαδικτυακή έκθεση ITB BERLIN σε   περίπτερο του ΕΟΤ,  η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 09/03/2021 έως και 12/03/2021.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Τουριστικής Επιτροπής, του Δήμου, της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και εκπρόσωπός του γραφείου δημοσίων σχέσεων που είναι υπεύθυνο για την γερμανική αγορά.

Καλούμε τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού ή και άλλους επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού που συμμετέχουν στην έκθεση και επιθυμούν την υποστήριξη της Τουριστικής Επιτροπής και των εκπροσώπων της ή της Ένωσης Ξενοδόχων,  στα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email tourismkefallonia@gmail.com.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Προηγούμενο άρθροΚώλυμα εκλογιμότητας για Συμβούλους Δημάρχων και Γεν. Γραμματείς Δήμων
Επόμενο άρθροKίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: “Αποφασισμένοι να δώσουμε αγώνα ύπαρξης, για να κερδίσουμε τη ζωή που μας κλέβουν”