Σε καραντίνα δύο εβδομάδων θα τίθενται οι ταξιδιώτες από Ελλάδα, στις Βαλτικές χώρες, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία, λόγω της πορείας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με αποφάσεις των υπουργείων Εξωτερικών τους.

Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στην εφετινή τουριστική περίοδο για τον ελληνικό Τουρισμό, η οποία ήδη οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την έκβαση της “υπόθεσης καραντίνα” στην Αγγλία να αποτελεί τον τελευταίο κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα…

Η πολύ άσχημη επιδημιολογική εξέλιξη της νόσου στην Ελλάδα, όπου σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ουσιαστικά διπλασιάστηκαν τα κρούσματα, ξεπερνώντας τα όρια που έχουν θέσει οι κυβερνήσεις των βαλτικών χωρών, οδήγησε στην απόφαση αυτή, από χθες Δευτέρα.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο έχει προγραμματιστεί αύριο να ταξιδέψουν αεροσκάφη από την Εσθονία για να μεταφέρουν πίσω τους τουρίστες και την Πέμπτη από Λιθουανία και Λετονία.

Διαβάστε τη συνέχεια: https://money-tourism.gr/se-karantina-ellada-tis-valtikes-chores-pinakas/?fbclid=IwAR1NnNEF7hnk_nMofzh5KN-NHKSAfCtyuwJfnX-49leJ3_B46jFy5AG5yPk | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΧαμός από το σχόλιο Μπογάδου για Τσίπρα: «Άθεος, άθρησκος, ανύμφευτος»
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Δωρεάν διαφημιστικό σποτ στις οθόνες των σταθμών του Μετρό στην Αθήνα (pics)